De perfecte wenkbrauwvorm bij jouw gezicht

Wenkbrauwen

De Joya beauty’s zijn al van kinds af aan gespecialiseerd in wenkbrauwen. En voordat we je brows perfect maken, kijken we altijd goed naar de vorm van je gezicht. We zoeken naar de perfect shape om je gezicht zo goed mogelijk uit te laten komen. Hiervoor werken we niet met sjablonen, want ieder mens is uniek. Onze brows zijn dus altijd op maat gemaakt!

Henna brows

Onze speciale verf voor henna brows is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is, het resultaat is altijd vrij intens. Heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen of houd je van een naturel resultaat? Dan is het misschien beter om voor regular verf te kiezen. Nog niet zeker wat voor verf je wilt? Geen probleem, daar helpen we je graag bij. Maak een afspraak en ontdek welke verf het beste bij je past.

Wenkbrauwverf

Met wenkbrauwverf maken we de wenkbrauwharen tot een paar tinten donkerder. Ook de huid onder de wenkbrauwen wordt voorzien van een afdruk. Dit doen we met speciale verf op basis van henna. De speciale wenkbrauwverf van henna kleurt de wenkbrauwharen voor 4 tot 5 weken. En laat een schaduw achter op de huid, die varieert van subtiel tot donker. De schaduw blijft 5 tot 14 dagen zitten. Handig, al die dagen heb je dus geen make-up nodig.

Wenkbrauw waxen of threaden

Voor het bijna pijnloos verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes gebruiken we draad (threading) of een zeer milde wax die niet hecht aan de huid. Of je nu kiest voor waxen of threaden, het resultaat is altijd mooi. Alleen de techniek is anders. Benieuwd hoe we jouw wenkbrauwen perfect stylen? Maak dan direct een afspraak.

Tarieven

Waxen of Threading   €25
Waxex/Threading & Verven reguleer   €30
Waxex/Threading & Henna reguleer   €39,50
Wenkbrauwen verven reguleer   €17,50
Henna verven   €25
Wenkbrauwen & wimpers verven   €30
Wenkbrauwen shapen & reguleer verven & wimpers verven   €45
Tiener wenkbrauwen   €20
Tiener & Mama wenkbrauwen   €45,50

Jouw komst doet ons hart sneller kloppen!

Of