Een gladde huid, wekenlang

Waxen

Waxen is een populaire manier van ontharen. En dat is niet vreemd, want dankzij waxen geniet je wekenlang van een gladde huid. Extra voordeel: de haren komen een stuk zachter terug en uiteindelijk blijven ze helemaal weg. Als je voor een langere tijd waxt, heb je er dus jarenlang plezier van.

Waarom waxen?

Ben je helemaal klaar met harde stoppels, huidirritaties en ingegroeide haren? Mooi! Dan is waxen echt wat voor jou. Als specialist in waxen helpt Joya beauty je graag verder. Maak een afspraak om te zien wat we voor je kunnen betekenen. See you soon, beauty!

Waxen of scheren?

Scheren is waarschijnlijk de bekendste manier van ontharen. En ondanks dat het lekker snel en goedkoop is, brengt het ook veel nadelen met zich mee. Scheren zorgt namelijk voor een hoop huidirritaties, waarmee je de huid kan beschadigen. Zonde! Ook is scheren vaak een pijnlijke en tijdrovende klus. Waxen is een goed alternatief voor scheren. Zo heb je namelijk geen irritaties en wondjes meer. En blijven de haren ook nog eens langer weg. Bye bye stoppels!

Waxen of ontharingscrème?

Niet alleen is waxen minder tijdrovend dan ontharingscrème. Het is ook nog eens minder schadelijk voor de huid. Bij Joya beauty gebruiken we een unieke wax die bijna geen schadelijke middelen bevat. In tegenstelling tot ontharingscrèmes. Deze zijn vaak chemisch samengesteld en kunnen zorgen voor allergische reacties, verbanding van de huid en pijnlijke blaasjes. Benieuwd geworden naar waxen? Bij Joya beauty hebben we wax voor elk huidtype. Hierdoor is de kans op huidbeschadiging klein. Maak een afspraak en laat je verrassen met het mooie resultaat.

Waxen of laseren?

Laseren hoor je steeds vaker voorbij komen. Dit is een dure ontharingsmethode waarbij scherpe lichtflitsen hitte naar het haarzakje leiden om deze te vernietigen. Het resultaat is helaas sterk afhankelijk van de haarkleur en het haartype, waardoor het niet voor iedereen geschikt is. De behandelingen zijn vaak prijzig en tijdrovend. Daarom is waxen een goed alternatief voor een mooie, gladde huid.

Nieuwsgierig geworden naar waxen? Maak dan snel een afspraak.

Tarieven

Bovenlip   €10
Gecombineerd met een wenkbrauwbehandeling € 6  
Waxen Kin   €10
Kaaklijn   €14,50
Wangen   €15
Full face waxen of threaden €35,00
Oksels   €14,50
Rug   €35,00
Bikini   €14,50
Halve benen   €19,50
Hele benen   €35,50
Halve armen   €19,50
Hele armen €26,50

Jouw komst doet ons hart sneller kloppen!

Of