Nooit meer zorgen maken over je make-up

Permanente make-up

Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is de perfecte manier om er iedere dag stralend uit te zien. Of je nou door een regenbui fietst, naar het zwembad gaat of heerlijk gaat relaxen in de sauna. Met permanente make-up zie je er altijd op je best uit.

Permanente make-up: wat kan het voor mij betekenen?

Een beauty ben je al. En als PMU-specialist helpen we je om nog mooier te worden. Zo kom je zelfverzekerd en stralend voor de dag. Bijvoorbeeld met volle, mooi gevormde wenkbrauwen. Of met grote, sprekende ogen. Benieuwd wat permanente make-up voor jou kan doen? Maak dan afspraak bij onze salon. Tot snel, beauty!

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is dé oplossing voor iedereen met weinig wenkbrauwhaar of dunne wenkbrauwen. Om je look heel natuurlijk te maken, gebruiken we een browmapping techniek. Dit is een ‘schets’ van je wenkbrauw waarmee je direct kunt zien wat de beste shape is voor jouw gezicht. Is de shape perfect? Dan zetten we flinterdunne haartjes tussen je eigen haren door middel van krasjes in de huid. Zo lijken je wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller. Voor de ogen gebruiken we permanente eyeliner. Er wordt een dun lijntje net boven en tussen de wimperhaartjes gezet. Hierdoor lijken je ogen groter en sprekender.

Voor wie is PMU geschikt?

Permanente make-up is een fijne oplossing voor iedereen met een make-up allergie. Maar ook als je zelf moeite hebt met het zetten van een strakke lijn kun je bij ons terecht. Ben je altijd aan het haasten met je make-up in de ochtend? No stress, PMU scheelt je een hoop tijd.

Hoe wordt het aangebracht?

Met een steriele naald brengen we huidvriendelijke kleurpigmenten aan in de huid. Zo krijgen we snel en makkelijk de juiste kleur op de juiste plek. De kleurpigmenten bij permanente make-up worden oppervlakkiger in de huid gezet dan bij tatoeages. Klinkt eng? Geen zorgen, bij ons ben je in goede handen. We verzekeren je een veilige behandeling met een resultaat dat past bij je gezicht en karakter.

Is PMU pijnlijk?

We willen je graag vertellen dat de behandeling volledig pijnloos is. Maar helaas, wie mooi wilt zijn, moet toch een beetje pijnlijden. Wél maken we de behandeling zo comfortabel mogelijk voor je en kunnen we de huid een beetje verdoven. De pijn een beetje verzachten? Denk dan aan het mooie eindresultaat.

Meest gestelde vragen

Tarieven

Wenkbrauwen Shadow, PowderBrow, Ombre (90min) €350
Nabehandeling binnen 8 weken   €115
Ogen Boven (90min)   €240
Nabehandeling binnen 8 weken   €115
Ogen Onder (90min)   €195
Nabehandeling binnen 8 weken   €95
Ogen Boven en Onder (120min)   €330
Nabehandeling binnen 8 weken   €125
Ogen boven- Infralash (alleen tussen wimpers)   €240
Nabehandeling binnen 8 weken   €115
Ogen onder- Infralash (alleen tussen wimpers)   €195
Nabehandeling binnen 8 weken   €95
Ogen onder en boven- Infralash (alleen tussen wimpers)   €330
Nabehandeling binnen 8 weken   €125
Wenkbrauwen Shadow, PowderBrow of Ombre (90min)
Nieuwe zetting, eerste behandeling. (mag in 2 termijnen betaald worden bedrag is INCL nabehandeling) €350
Nabehandeling binnen 12 maanden €150
Nabehandeling tussen 1 en 2 jaar €200
Nabehandeling tussen 2 en 3 jaar €250
Ogen Boven (90min)   €240
Nabehandeling binnen 8 weken   €115
Ogen Onder (90min)   €195
Nabehandeling binnen 8 weken   €95
Ogen Boven en Onder (120min)   €330
Nabehandeling binnen 8 weken   €125

Jouw komst doet ons hart sneller kloppen!

Of