The privilege to be always beautiful

Joya Beauty is the place to be voor perfecte wenkbrauwstyling!

Joya Beauty is dé verbeteringspraktijk voor jouw droomwenkbrauwen. Samen met ons team van wenkbrauw professionals helpen wij jou aan jouw droomwenkbrauwen. Als wenkbrauw masters zorgen wij ervoor dat onze professionals voldoen aan de kwaliteitseisen van Joya Beauty en dat ze op de hoogte zijn van de allerlaatste technieken en behandelmethodes. Ook zorgen wij ervoor dat de productkennis van ons team on fleek is.

Team Masoma

Masoma

Al van jongs af aan heb ik een passie voor beauty. Toch koos ik voor de studie verpleegkundige en maatschappelijk werk en dienstverlening. Maar naast mijn studie kon ik de beautywereld tóch niet loslaten. En dus ging ik parttime aan de slag als wenkbrauwspecialist, visagist en hairstylist.

Twee jaar geleden heb ik besloten om te stoppen als schoolmaatschappelijk werker. En maakte ik van mijn passie mijn werk. Door de opleiding Cosmetic Tattoo Artist leerde ik alles over gezichten en wenkbrauwen. Mooie brows maken je gezicht mooier en sprekender. En dat gun ik iedereen!

Ik blijf graag op de hoogte van alle nieuwe technieken en specialisaties. Daarom volg ik jaarlijks mastertrainingen voor permanente make-up. Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

Team Fatema

Fatema

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in brows en skincare. De opleiding schoonheidsspecialist was dus voor mij een logische keuze. Sinds 2010 werk ik als allround schoonheidsspecialiste. En hier krijg ik nog steeds iedere dag superveel energie van!

Toen ik klaar was met mijn opleiding heb ik veel werkervaring opgedaan. Bij populaire beautysalon’s zoals SOAP en Beauty Future. Dit was een supermooie ervaring waar ik veel vaste klanten heb geholpen op het gebied van beauty. Zoals Tigervita, Jet van Nieuwkerk en Tess van Daelen.

Ik krijg écht een kick van PRE-DOCTOR treatments om het maximale uit de huid te halen. Zoals bindweefselmassages die de huid écht verbeteren. Daar help ik je dan ook graag mee bij onze schoonheidssalon.

Jouw komst doet ons hart sneller kloppen!

Of