Mooie, verzorgde handen en voeten

Manicure en pedicure

Kunnen je handen en voeten wel wat extra verzorging gebruiken? Ga dan eens voor een manicure of pedicure.

Waarom een manicure of pedicure?

Ben je het zat om zelf je nagels te verzorgen? Of heb je last van eelt? Laat je nagels dan verzorgen bij Joya beauty. Boek een manicure voor je handen, een pedicure voor je voeten. Of boek beide behandelingen bij ons. Tot snel, beauty!

Manicure

Een manicure is meer dan alleen je nagels lakken. Met een manicure zorgen we er namelijk voor dat zowel je nagels áls je handen er mooi en verzorgd uitzien. Als je regelmatig een manicure doet, zien je handen er beter uit. Minder velletjes, minder rimpels. En vooral prachtige nagels. Kun je wel een momentje voor jezelf gebruiken? Een manicure is een echt relaxmomentje. Kan je niet langer wachten? Maak dan direct een afspraak.

Pedicure

Je voeten goed verzorgen is een absolute must. Toch wordt het vaak vergeten omdat je voeten meestal niet zichtbaar zijn voor anderen. Onze pedicurebehandeling verzorgt je voeten, knipt en polijst je nagels en bewerkt je nagelriemen. Ingegroeide nagels, likdoorns of eelt? Ook dit behandelen we voor je. Vergeet je voeten niet langer en maak direct een afspraak voor een pedicure.

Tarieven

Opi Quick Pedi €37,50
Opi Basic Pedi   €43,50
Opi Spoiled Pedi   €53,50
Opi Gelcolor Quick Pedi   €35
Opi Gelcolor Basic Pedicure   €58,50
Opi Gelcolor Spoiled Pedicure   €69,50
Tiener teennagels Opi Lakken €10
Tiener OPI pedicure €35
Tiener & Mama Opi Spoiled Manicure   €72,50

Jouw komst doet ons hart sneller kloppen!

Of