Verbeter je huid met een facial of peeling

Facials en peelings

Heb je last van acne, donkere pigmentvlekken, huidveroudering of wil je gewoon je huid goed verzorgen? Daar helpen we je graag bij. Joya beauty is een huidkliniek gespecialiseerd in huid vernieuwende behandelingen. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten stemmen elke behandeling volledig af op jouw huid. Zo halen we het beste resultaat.

Waarom een facial bij Joya beauty?

Huidverbetering staat bij ons centraal. Daarom gebruiken we het merk Dermalogica, marktleider in professionele cosmetica, voor al onze behandelingen. Benieuwd wat we voor jouw huid kunnen betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een gratis huidscan. Tot snel, beauty!

Behandelingen

Joya beauty biedt een ruim aanbod aan behandelingen, allemaal gericht op het vernieuwen van de huid. Onze behandelingen zijn ingedeeld in 3 verschillende levels. Hoe hoger het level, hoe intensiever de behandeling:

  • Level 1: oppervlakkig
  • Level 2: middel-diep
  • Level 3: diep

Skin Bar – 10 minuten

Ben je benieuwd wat Dermalogica kan betekenen voor jouw huid? Ga dan eens zitten aan de Skin Bar voor een mini-workshop huidverzorging. Samen met een huidexpert kun je vrijblijvend het hele assortiment van Dermalogica uitproberen. Loop ieder moment van de dag binnen en try before you buy!


Face mapping 

Dermalogica gelooft dat het kennen van je huid de eerste stap is naar huidverbetering. Daarom gebruiken we het unieke concept Face Mapping®.

Wat is Face Mapping?
Een Face Mapping® is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, waardoor de huidconditie per zone in kaart wordt gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Deze huidanalyse is kosteloos en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies.  Bij een FaceMapping afspraak krijg je een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies

Hoe vaak zou je een Face Mapping moeten ondergaan?
We raden aan om je gezichtshuid minimaal ieder seizoen te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen. En daarmee ook de huidconditie- en behoefte. Daardoor kan het noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtere producten. Ook kan het tijdens bepaalde periodes van het jaar nodig zijn om vaker een booster of masker te gebruiken om de huid voldoende te hydrateren.

Facefit – 10 minuten

FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid

Deze behandeling is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de behandeling krijg je persoonlijke tips en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

ProSkin 30 – 30 minuten

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu huidveroudering en  hyperpigmentatie wilt aanpakken, of onzuiverheden wilt verminderen, de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

ProSkin 60 – 60 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die uit het consult en Face Mapping huidanalyse naar voren komen. Tijdens de behandeling gebruiken we professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet. Waaronder Microdermabrasie en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.

ProSkin 90 – 90 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die uit het consult en Face Mapping huidanalyse naar voren komen. Tijdens de behandeling gebruiken we professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet.

Bij 90 minuten is een extra massage van 30 minuten inbegrepen.

Tarieven

Skin bar
Neem plaats aan de Skin Bar en gun uzelf een miniworkshop huidverzorging in slechts 10 minuten.  
Face Mapping huidanalyse   Gratis
Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.  
FaceFit   €10,-
FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. 10min  
ProSkin 30   €39
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.  
Proskin 60   €79
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. 60min
* Een Facefit is gratis bij aanschaf van €99,- aan producten.
 
Proskin 90   €96
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. Bij 90 minuten is een extra massage van 30 minuten inbegrepen.
* Een Facefit is gratis bij aanschaf van €99,- aan producten.
 

Jouw komst doet ons hart sneller kloppen!

Of