Geef zelf een review of lees hieronder

Ervaringen van onze klanten.

Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen, ik ben er ontzettend blij mee! Er wordt echt de tijd voor je genomen. Zorgvuldig en betrokken! Bedankt Masoma
Danique Horstink
Ik heb recentelijk mijn make up en haar laten doen bij de twee dames en beiden (make up en kapsel) waren geweldig. er is goed geluisterd naar wat ik wilde en de dames zij ook allebei super gastvrij! Zeker een aanrader! Ik heb heel erg veel complimenten gekregen die dag!
Wanisha Changoer
Masoma & Fatema zijn de liefste meiden die zo goed voor je zorgen! Ik heb permanente eyeliner laten doen bij Fatema en dat is prachtig geworden! Ik vond het vooraf spannend, maar ze was zo lief en geruststellend dat ik me al snel goed voelde. Er wordt altijd goed voor je gezorgd met een kopje thee, een koekje en fijne piano muziek. En m’n wenkies hebben er nog nooit zo goed uitgezien. I’m coming back!
Marisa Elize Maduro
Masoma, zij is mijn heldin! Ik had een litteken op mijn wenkbrauw, waar nu niks van te zien is. Eerder heb ik microblading laten zetten. Helaas heeft dat niet geholpen. Zij neemt de alle tijd en houd zeker rekening met je wensen! Zij is echt een Professional op het gebied van PMU! Met haar geduld en lieve hart geniet je ook nog tijdens de behandeling! Zeker aan te raden dus!
Arzu Sariusta

Ik ben vandaag geweest voor me wenkbrauwen! Jullie zijn de beste! Zo lief en zo Zen! kijk nu al uit naar de volgende keer!

Nadia Barou
27 maart een make up make over gehad erg veel van geleerd wat een super lieve dames die erg goed luisteren en dan precies weten wat je wilt. Super bedankt voor de geweldige middag!
Daniëlle Eckhart
Twee hele lieve dames die daar werken.
Ze nemen hun werk heel serieus en zijn erg zorgzaam! Mijn wenkbrauwen zien er eindelijk weer mooi uit.

Ik kom zeker terug !

Riuan Nope
Geweldig! Mijn nieuwe wenkbrauwen zijn fantastisch! Ze zijn nooit zo mooi geworden. Ik kom vaker terug! De behandeling was klantvriendelijk en heel erg prettig. Ik kan niet wachten op 1 augustus voor mijn bruiloft!
Christine Isenborghs
Altijd een warm welkom! Dames nemen alle tijd en kwaliteit staat bovenaan. Love Joyabeauty!
Romiëlla Piergoelam

Ontzettend blij met mijn wenkbrauwen! Mijn wenkbrauwen zijn niet eerder zo mooi geweest. Er wordt echt de tijd genomen om perfectie te creëeren. Fijne plek om de behandeling te ondergaan. Wil niks anders meer.

Anissa Onasser
Net geweest voor een eerste x eyebrowshaping en henna brows.. super professioneel en mooi eindresultaat ik ben helemaal happy xoxo
Denise Neenee
Nu meerdere behandelingen gehad, zeer tevreden! Ze denken met je mee en maken echt verschil. Aanrader als je opzoek bent naar perfectie!
Nicole Jansen
These ladies are the best – seriously!! thanks for advice Fatema xoxo.
Lola Tobiasson
Vandaag voor het eerst bij JoyaBeauty geweest. Ik ben helemaal blij met mijn PMU wenkbrauwen. Masoma neemt echt haar tijd en luistert naar de wensen van haar klanten. Ik raad JoyaBeauty zeker aan. Heel veel duimpjes voor jullie! Tot gauw!
Charnelle Tromedjo

Jouw komst doet ons hart sneller kloppen!

Of